VALBORG!!

2010-04-30 18:17:50 / 0 kommentarer ..


Tjo flöjt allihopa!
Idag är det varlborgsmässoafton villket är underbart! Idag är det ju dags att gå ner till till den stora majbrasan med alla underbara vänner :D Själv firar jag valborg varje år nere på Enskedefältet. Det är en jättebra brasa och ett fullspäckat firande med allt ifrån fyverkerier, band som spelar, popcorn, elddansare, chokladhjul och mycket mer! men det bästa är nästan att man träffar så många människor, både nya och folk man inte sett på åratal. Det är helgrymt enligt mig :) haha

Hur ska ni själva fira valborg?


Going to Rome!

2010-04-28 22:02:44 / 0 kommentarer ..


Hej hej! Hur mår alla? Själv mår jag bara bra, förutom att jag är lite trött då. Det har varit en tuff dag med först 7 timmars jobb (prao) och sedan nästan direkt efter tre timmars träning. Så nu sitter jag här som en död elefant och glädjer mig utav en sak.

Det är nämligen så att jag åker till Rom nästa helg, fast då endast tre dagar. Meningen, förutom att turista runt i den vackra staden, är att vi ska överaska min morbror som fyller år och åkt ner på semester dit. Haha det ska bli kul att se hans reaktion.



Ha det bäst! Puss

Malin

2010-04-27 21:28:12 / 1 kommentarer ..


Hej! Sitter nu framför dan och är helt utmattad efter endast två praodagar. Hur sjutton ska jag orka hålla ut i hela två veckor?

I alla fall, jag vet att det var typ runt en vecka sedan jag uppdaterade, fy skäms på mig! Men det var även en vecka sedan jag släpade ut min lillasyster och knäppte några bilder, varav några blev rätt så bra :D Ett smakprov här nedan:






Min utrusning

2010-04-20 14:53:16 / 2 kommentarer ..


MER INFO KOMER SNART



Prao - Café Kladdkakan

2010-04-20 14:37:20 / 0 kommentarer ..


Hejsan! Idag har det hänt en del. Vi hade elevens val-dag i skolan idag, eller som jag brukar säga "Lärarnas val". Hur som helst så sulle vi åka in till Djurgården och gå på Wasa museét. Var där inne i typ lite mer än en timme och sen satt jag, sara, oskar, victor och danne ute på gräset och skrattade, jagade gäss, kasatde stenar i vattnet och klättrade i träd i typ en timme. Haha smått kul sådär. Så för att vara en skoldag var det supernice :D



När vi slutade åkte jag in till Gamla stan för att checka min praoplats och presentera mig, vilket de ville att jag skulle göra. Fast så mycket till att presentera sig blev det väl inte. Kom in - skaka hand - och gick ;P haha nästan i alla fall. Om ingen fattade detta utav rubriken så kan jag berätta att jag ska proa på Café Kladdkakan som ligger inne i gamla stan. Supermyisgt och roligt ska det bli! Så kom gärna förbi och ta en fika nästa vecka ;D


Gillkväll

2010-04-17 19:59:48 / 0 kommentarer ..


Hej hopp!

Igår kväll drog jag till parken med mina kompisar för att grilla. Det var jättemysigt, men efter fem korvar kändes det som att jag rullade fram :P Mycket skratt, flum och going crazy bananas blev det kan jag lova. Lekte lite pyromaner också, då vi eldade upp typ allt papper och plast vi såg på marken omkring oss. Haha väldigt kul var det i alla fall.

Har dock inga bilder från kvällen, vilke är hemskt - jag vet! Lägger istället upp en bild på mig tagen i veckan.


God Morgon!

2010-04-15 07:43:45 / 2 kommentarer ..


Hej hopp! Nu är det Torsdag och veckan har faktiskt gått snabbare än jag trott. Snart är det SOMMARLOOOOV!! haha. Nån som har planer inför helgen? Jag och några kompisar hade tänkt att sitta ute och grilla över nån mysig brasa :) Om det inte öser ner regns dvs.

Hörde dessutom av pappa att det var någon meterolog som hade sagt att det skulle snöa nästa vecka. SNÖA, mitt i April - Sånt får inte hända! Får helt enkelt hålla tummarna för att inte det händer och njuta lite extra av värmen när man ändå kan.



Min söööta lilla vän Savannah!
Ne, nu får ni ha det så bra, för jag måste pallra iväg till skolan. Puss och kram


Pictures

2010-04-12 19:20:16 / 2 kommentarer ..


Jag var somsagt ute i trädgården och tog lite bilder. Meningen var väl egentligen att jag skulle fota blommor och sånt. Men det fanns inte så mycket kul att fota, så det slutade helt enkelt med typ 1000 egobilder. Redigerade nu snabbt de lite i photoshop, vilket resultarade delvis i det här.





Några små skillor har i alla fall dykt upp i min trädgård :)
Passade på att ta lite bilder på de, men efter ett tag började ju alla bilder likna varandra så jag fick sluta. Bjuder åtminstone på en bild. Mycket enkelt, och knappt redigerad dock.


Plugg, här kommer jag..

2010-04-12 16:54:54 / 0 kommentarer ..


Första dagen i skolan efter påsklovet är nu avklarad, men jag har redan en hel stor hög med plugg att ta itur med. Tänkte passa på att sätta mig ute på gräset och jobba en stund. Det är trots allt 15 grader, VÅREN ÄR HÄR!
Kameran ska med ut, kanske haffar jag några mysiga bilder samtidgt, vem vet :P
Bilden är taget på mitt landställe förra påsken, haha ska bli bättre på att lägga upp aktuella bilder, jag lovar :P

Solen skiner, himmlen är blå

2010-04-11 17:44:00 / 12 kommentarer ..


Hej alla sockertoppar!

Idag var det verkligen en underbar vårdag! Solen sken och det var ganska varmt. Hängde med mamma och pappa in till stan en sväng där vi han med att gå längs vattnet mitt emot hammarbysjöstad och njuta lite samt ta en fika på söder. Mysigt mysigt!

Något som är mindre mysigt är därimot att skolan tyvärr börjar imorgon igen. Fast jag får tänka posetivt, då jag faktiskt bara ska gå i två veckor innan det är prao i två veckor :D Härligt härligt.


Idag hade det varit bra med ett par sånna här solbrillor. Äger för tillfället inte ett ända par hela brillor :( SKANDAL! 


Black n' white

2010-04-10 12:16:57 / 0 kommentarer ..


Herregud vad tiden går fort!  Det är redan lördag och snart är påsklovet slut! HEMSKT! Men det har i och för sig varit ett rätt så bra påsklov med skidåkning, kompisar föruom att jag bröt näsan då...igen. Men sånt tycks alltid hända mig, så jag är inte förvånad.

Idag blir det till att ta det lungt och sen ska jag träffa söta sara i eftermiddag :) Ha det bäst!



Runnin' around the town

2010-04-09 21:01:31 / 0 kommentarer ..


Har suttit och pysslat med bloggen i princip hela dagen. Men nu är jag nog faktiskt ganska nöjd med hur den ser ut. Trots att jag suttit som fastklistrad framför datorskärmen så han jag faktiskt med en sväng in till stan en också, och haffade två tröjor och ett par skor.

Bjussar helt enkelt på lite bilder på dessa.


 


Sommarkänsla

2010-04-09 17:15:59 / 0 kommentarer ..


Nu när våren är här känner man hur man sakta men säkert närmar sig sommaren. Tänk, det är trots allt inte såå lång tid kvar, eller hur? Därför känner jag för att bjuda på lite sommriga bilder. 






Refresh

2010-04-09 12:46:54 / 3 kommentarer ..




Har nyss bytt från devote.se där jag hade bloggen soofiaas.devote.se . Tänkte att det kunde vara kul med en förändring, en ny blogg och en ny start. Förut handlade min blogg om allt möjligt från mitt liv till foto och nyheter. Men nu ska jag pöva att lägga mer fokus på bilder, och sånt som inte handlar om att vad jag gjort i skolan. Jag tror nog ni förstår.

Hur som helst så hoppas jag att ni kikar in snart igen, när jag fått upp lite fler inlägg kanske ;D
Tills dess puss och kram


  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!