Kissemissar + längtan

2012-07-11 13:55:00 / 1 kommentarer ..


TIDSINSTÄLLT INLÄGG
 
Det är dumt med tidsinställda inlägg, vet ni det? Man har liskom ingenting att skriva om eftersom att ingenting har hänt. Dumt dumt dumt. Men något jag kan vara ganska säker på är att jag just nu är grymt taggad, taggad på Cali, taggad på LA och taggad på språkresa. Om fem dagar åker jag! Gött det ska bli. Ska bo hos en värdfamilj med min vän Frida. Vi har google mappat huset och vi har pool, Yeey! Men bor tyvärr rätt långt ifrån skolan...Men åh, det kommer bli gött!

I live in the moment

2012-07-09 12:48:00 / 0 kommentarer ..


TIDSINSTÄLLT INLÄGG
 
Det är nu jag sitter och hoppas på att det ösregnar i Stockholm och att man kan sitta och vara lite skadeglad i solen i poolen. Dock tror jag tyvärr mitt önskemål inte går i uppfyllelse. Det såg ut som att sverige skulle ha fint väder nu. Aja, kul för er haha.
 

Framme!

2012-07-07 22:57:00 / 0 kommentarer ..


TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
 
Nu lär vi vara framme i Split! Landade sent så vi stannar en natt på fastlandet innan vi tar båten ut till Korcula imorgon. Åh vad här ska solas och badas! Damn jag ska vara brun när jag åker till Kalifornien! That's a promise.
 
Ni kanske förstår att jag har förberett några tidsinställda inlägg som kompensation för att jag har varit så dålig med uppdateringen. Då står bloggen åtminstonde inte heelt tom. Ohh, jag kom just på det! Jag far ju till LA på språkresa snart och kommer med stor säkerhet att svårt att blogga (även om jag ska försöka). I alla fall, varför inte köra en sådan där 20 bilder grej då?
 Done!
 

Var har jag varit? - Lite här och var

2012-07-06 22:41:05 / 0 kommentarer ..


Eller, lite här och var var väl att ta i. Men jag har åtminstonde färdats norrut i vårt avlånga land. Dock inte så värst långt, utan närmare bestämt till Hälsningland för att besöka mig käre morfar. Men nu är jag hemma igen, i Stockholm faktiskt och inte på landet. You know why? Because imorgon bär det av till Kroatien!! :D Waay
 
Det ska faktiskt blir grymt skönt att komma iväg. Vi har hyrt ett lite hus där nere på en ö som heter Korcula och huset ligger precis vid vattnet + vi har egen pool. Ganska okej faktiskt ;)
 
Bilder på min fina syster förra året i Kroatien. Nå, vilken var finast? Den i färg eller i Svartvitt?

Birthday gifts!

2012-07-03 23:23:43 / 0 kommentarer ..


Under dessa dagar som gått utan någon tillstymmelse till uppdatering har jag hunnit fylla år! Närmare bestämt sjutton år. Ett år kvar till arton, woop wopp! Det firades med tårta, presenter, frukost på sängen och släktkalas. Toppen! Detta fick jag:
1. 60 dollar till min USA-resa nu den 16:e
2. Boken Cirkeln
3. Christina Aguilera parfym
4. Körkortsbok
5. Pocket guide till LA
6. 1300 kr
7. Två basiclinnes ifrån MQ
8. Bäst av allt, en NIKON D7000!!!! GGAAHH - Mina föräldrar är galna men också jå jävla BÄST!

  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!