Video!

2011-02-14 18:21:47 / 7 kommentarer ..




detta är vad ni får i väntan på annat ;) Varning, kvaliten suuger! vet inte varför, för så ser den inte ut egentligen. Får klura ut detta tills nästa gång :P


Alla hjärtans dag!

2011-02-14 12:27:09 / 0 kommentarer ..




Glad alla <3-dag allihopa!
Idag är det alltså kärlekens dag, dock inget jag kommer fira på något speciellt sätt
. Jo, det blir i och för sig middag ikväll med familjen på Långbro wärdhus. Men annars är dagen riktad till skolarbete, skolarbete och yttligare lite skolarete.
Något som är ett stort plus är förstås att jag är ledig idag! Hur skönt är inte det? Fast som sagt, dagen kommer väl spenderas framför datorskärmen och med ett worddokument om buddhismen framför mig..

MEN.. jag har nyss skapat en ny youtubekanal. Kände att det var dags att förnya mig lite då

1. Jag hade ett HEMSKT namn
2. Jag hade HEMSKA videos
3. Min syrra och hennes kompisar har lagt upp massa "fjortis/tonårs"videos där

Så nu hittar ni mig här. Och man kan ju inte ha en tomkanal, så efter plugget ska jag bestämt antingen gå ut och filma lite i moder natur, eller göra en liten videoblogg. Vad tycker ni?

Det är lördag och jag är lat

2011-02-12 17:19:40 / 1 kommentarer ..




Skönt med lördag säger jag bara! det här har fått blivit en sån där riktig chilldag idag. Efter en lång dag i Romme igår, var jag värd att få sova ut lite, och inte stiga upp klocken fem som jag gjorde då ;) Var inne i stan en snabbis, men hittade tyvärr inget spännande. Jag är över huvudtaget väldigt kritisk av mig när det kommer till att hitta kläder. Något jag inte önskade att jag var, men det e svårt.

Men nu ska jag dra vidar till min kompis, vet inte vad vi ska hitta på, men det lär väl visa sig. Ni får ha det så bra! Puss


Talkning to the moon

2011-02-09 18:28:06 / 0 kommentarer ..



Ett av måånga bilder jag knäppte på mig själv idag :)

Idag sa jag till mig själv att när jag kom hem skulle jag sätta mig ner och ta tag i mitt religonsarbete..Men vad tror ni hände? Jo, jag slutade upp med att ta massor av självporträtt, som jag nu sitter och redigerar, medans jag lyssnar på underbara Brun Mars. Det är helt sjuk, jag tröttnar aldrig på hans låtar. "Marry you" <3

Imorgon är det för övrig nästa nationella prov, och vi ska sitta i tre timmar och skriva. Så nu har jag laddat med en stot påse naturgodis och festis. Detta ska gå bra! ;)

Nationella provet

2011-02-08 22:37:06 / 0 kommentarer ..


Idag började allt ihop, jag hade mitt första natinella prov. Ett av måånga.. Det var i svenska, läsförståelse och jag tror faktiskt det kan ha gått ganska bra. Men sen går man ju alltid och oroar sig över om ma kanske tolkat någon fråga helt fel, eller varför inte bara pladdrat bort allting. Men nj, nu ska vi tänka posetivt! Det gick säkert kanon! ;)

Åh känner mig faktiskt rätt duktig idag. För när jag kom hem från skolan gick jag upp på mitt rum och totalSTÄDADE, eller ja röjde. Ut med allt onödigt ur alla lådor och hyllor. Slängde massor av skit och hittade även en hel del roliga saker :D Tänka sig.
Och inte bara det, jag lagade mat till hela familjen själv också, vilket jag kän säga händer såhär I-------------------I ofta. Men nu är det tedags. Så sov gott :P


I tid om bildbrist..

Sara och Skugga

2011-02-06 11:24:12 / 1 kommentarer ..


MUle!




I förrgår hängde jag med min kompis mär hon skulle och rida, tog en massa foton, men de fletsa blev rätt kassa..  Älskar den första bilden på mulen dock. Den ser så go' och mjuk ut. Härligt härligt!

Har precis varit inne i stan med familjen å ett ställe som hette laserfortet. Det är typ som boda borg, fast jaa.. lite annorlunda såklart. Sedan åt vi lucnch på bianci. SUPERGOTT var det! Tog en bruchettatallrik med mozzarella och parmaskinka. Nu är det träning som väntar. Ha det bra. Puss!

  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!