Och där var helgen förbi...

2012-05-27 16:55:59 / 0 kommentarer ..


Jahopp, nu sitter man i bilen igen påväg hem fast jag helst av allt skulle vilja ligga kvar nere vid bryggan och sola. Helgen har i alla fall varit mys. Har faktiskt badat två gånger, skulle gissa i 15-16 gradigt vatten och bättrat på brännan samt tagit en liten sväng med båten. Sommarfeeling på hög nivå har det varit.

Och för tusan, vi vann igår!! Helt sjukt grymt! Go Loreen säger jag bara. Så nästa år blir det Eurovision i Sverige. Skulle tippa på friends arena. Lite kul ju :P haha och älska hur sådana här nyheter bara bombar Facebook. Alla måste skriva, alla måste gilla. Och ja, jag är en av alla dessa ;)


Blidö, ön i solen

2012-05-25 22:52:21 / 1 kommentarer ..


Just nu befinner jag mig ute på landet, och ska spendera helgen här. Skönt att komma iväg och dessutom kunna ligga ute i solen hela dagen och gassa. Fast... med biologiboken upptryckt i ansiktet. Evolution för hela slanten! Livet är på topp!
Dagen i sig har bestått av film, il'piatto, sol, B på spanska 3 natinella, stelkrampsspruta, thai, godis och let's dance. En rätt bra dag med andra ord. Nu är det modern family som gäller. Så see you later!

Kvällsinlägg

2012-05-24 23:10:13 / 1 kommentarer ..


Japp, vi kör ett litet kvällsinlägg sågär kl 23:03. Toppen! Hade matte muntligt idag som jag vart nöjd med. Känns ju skönt! Sen på lunchen drog jag och lisa och köpte med oss mat och satte oss i Björns trädgård och käkade glass. Vandrade till slussen där vi fick för oss att hoppa på djurgårdsfärjan och köra en tur och retur ;) så kan det gå ;)

Nu har jag tittat på eurovision, bättre än semi1 ju. Heja Sverige i finalen imorgon nu då! Imorgon? Vad snackar jag om..? Lördag menar jag såklart! Om nån ens reagerade.. :P haha

Bäst att jag tar och säger god natt nu. Så, god natt!


Fuck nationella

2012-05-23 21:03:46 / 0 kommentarer ..


Okej, vi kan ju börja med att säga att matte 2c nationella gick skit. Känns ju bra att jag typ kommer få e när jag fick b på 1c...

Anyway, mysig dag emellan proven. Lång lunch på tre timmar resulterade i brygghäng i sickla med Josefin, Maja, Fanny och Felicia. Låg och stekte i solen med musik och käkade lunch, übermysigt! Sen nu har jag bara chillat. Det känner jag behövs efter allt plugg, även om jag borde börja plugga till biologin på momangen.. Well well. Gud vad jag snackar skola. Det är ju tråkigt.


The grass always looks greener on the other side

2012-05-22 13:24:00 / 0 kommentarer ..





Sara

2012-05-21 22:02:39 / 0 kommentarer ..


Satt och kollade igenom bland alla bilder som ligger och skräpar i datorn och hittade några bilder från en plåtning i februari med Sara, Frida och Lisette. En ganska så misslyckad plåtning faktsikt, det han typ bli mörkt innan vi ens hade sminkat. Men några bilder vart ändå okej. Bilder på frida ser ni här






Modell: Sara   Smink: Lisette (tinja.blogg.se)   Foto: Jag


Min kropp värker

2012-05-21 21:54:09 / 0 kommentarer ..


Hade som sagt friidrott idag på idrottslektionen och jag märker verkligen att jag inte tränar 12 timmar i veckan längre. Har typ träningsverk av det lilla, inte bra inte bra. Lyckades i alla fall med att hoppa 1,50 i höjdhopp, (eller kanske lite snudd, men ändå). Men friidrott är kul, bara jag som tycker det?

Gud, matte 2c nationella om två dagar, och har inte alls hunnit plugga så mycket som jag borde. And still, here i'm sitting.. Men motivationen är unigefär såhär liten /-/. Haha okej, det där var ju bara väldigt tillintetsägande, men litet i alla fall ;)


Tjugofyra dagar kvar

2012-05-21 08:07:03 / 1 kommentarer ..


God morgon världen. Kristihimmel flög förbi alldeles för fort. Han knappt med något alls. Inte ens allt plugg som borde ha gjorts, trots att det var det som låg i fokus. Well well.

Igår var det ju bara underbart väder. Satt och solade på balkongen och fick värsta brännan. Hann även med att dra ut och springa/träna lite. Skönt. Hoppas på liknande väder idag med, med andra ord. Eller åtminstonde på lunchen och idrotten när man inte sitter inne i tråkiga kalla klassrum. Oj, klockan tickar måste dra. Hejdå


Popkonst

2012-05-15 08:15:00 / 0 kommentarer ..



Photo by me

Var ute i trädgården och fotade lite här om dagen (bilder kommer snart) och tog en bild som jag nu när jag satt i photoshop kom på att jag kunde göra till en sådan där popkonstbild. So i did. Lite färg i den gråa vardagen är aldrig fel ;)


Let the sun shine

2012-05-14 19:48:04 / 0 kommentarer ..


Heej sweets!
Idag var en rätt så bra dag. Chillade med film på biologin, och natinella snack på matten. Sen efter lunch var det friidrott på kärrtorps ip så jag och Felicia tog mopparna dit. Grymt skönt att slippa ta tuben och gå som resten av klassen :P Mohaha. I alla fall, där kördes det 60 m häck. Har typ bara prövat på det en gång tidigare, för massa år sedan, men tydligen var jag ganska bra för idrottsläraren undrade om jag hade gått på friidrott. Efter det vart det bara massa flum på engelskalektionen som vanligt, och nu sitter jag här rätt så död och hungrig och väntar på att matleverensen ska komma.




Hemma

2012-05-13 19:07:08 / 0 kommentarer ..


Nu är jag hemma, eller ja, jag kom väl hem för typ två timmar sedan, men whatever. Har fortfarande jäkligt ont i fötterna, mina fötter tycks inte va till för att stå länge på, haha. Hade i alla fall väldigt kul, och mys. Får se om jag kan sno någon bra bild från de andra sedan, mina var väl inte jättekul...

Har i alla fall fotat vad jag köpte igår, som lovat. Och precis som jag anade kom jag hem med långt ifrån allt jag kanske egentligen behöver. Men, ett par solglasögon och ett par skor (har gått med uggs fram tills nu :S) fick i alla fall följa med hem, så jag e nöjd.


At grönan

2012-05-13 11:48:19 / 0 kommentarer ..


Hola a todos!
Sitter just nu och väntar på att mina kära vänner ska komma ut ur kärlekstunneln, jag fick inte plats :/ haha, fast gör inget. Pappas jobb hyr grönan två timmar varje år, och sen får man stanna kvar hur länge man vill. Quite awesome ;) så jag frida, sara, åsa och lissie har invaderat alla attraktioner. Insane <3
Nu ska vi käka, skriver när jag kommer hem. Puss


Shopping

2012-05-12 14:13:51 / 0 kommentarer ..


ska snart dra mig in mot globen, har en hel del som måste köpas, men orkar in dra in till stan. Så då får globen la duga. I alla fall så sitter jag just nu och äter lite fill och skriver nån slags inköpslista. Men av egna erfarenheter så vet jag att jag kommer komma hem med långt ifrån allt på listan. Jag suger på att shoppa helt enkelt. lyckas alltid  övertala mig själv att jag inte behöver saker jag hittar, att jag typ redan har en liknande tröja (jag har typ nada klöäder hemma) eller att typ allt är fult. Inte bra.. inte bra.. Men om jag nu hittar nått i alla fall så lär det väl dyka upp här inom kort :) Ses då


Matte matte och mera matte

2012-05-09 21:28:25 / 0 kommentarer ..


Hej, jag går natur. Matteboken hemsöker mig. Hej då


Följ mig på Instagram vet ja!

2012-05-07 23:27:35 / 0 kommentarer ..


Om jag inte alltid är hundra procent aktiv här på bloggen så är jag dessto mer aktiv på instagram, där jag går under namnet sofiatennander. Kika in och likea bilder så kikar jag även in era. :)


Cherry blossom

2012-05-07 21:26:26 / 0 kommentarer ..


.
.

Stockholm gymnastics show

2012-05-07 08:05:30 / 0 kommentarer ..


God morgon, ledsen att jag inte hunnit med någon vidare uppdatering i helgen, men har haft ganska så fullt upp. I lördags spenderades i princip hela dagen i eriksdalshallen där jag var med i Stockholm gymnastics show. Hade hoppats på lite roligare nummer och lite mer publik, men men.
.
Ett avkapat gäng gymnaster från i lördags. Jag finns i den blåa klumpen där, haha ;)

I söndags var det ledarmöte, har ju tkat ja till att bli friståendetränare nu för ett RM1-lag (jo, tack jag vet, bara gympamänniskor fattar vad jag skriver nu och orkar inte heller förklara), vilket jag inte har någon aning om i hur det kommer resultera. Det återstår bara att se.
.
Nu ska jag ta mitt pickpack och hoppa upp på cykeln och dra iväg till skolan. Inget särksillt som händer idag, så får väl bara genomlida dagen och sedan gå hem och byta om till Onepice eller så. Åh Mys!

I'm the man who can't be moved

2012-05-04 20:11:36 / 1 kommentarer ..


Äntligen fredag! Dagen har varit helt okej. Nej föresten, hade ju spanska nationellt läsförståelse, vilket gick skepp rätt åt helvete minst sagt. Fattade knappt hälften av orden och det var långt ifrån nivån som hålls i spanskaböckerna och på lektionerna. Men well well, what to do?
.

Efter skolan for jag först och hälsade på mamma som ligger på sjukhuset för brutet ben, stackarn. Sedan knatade jag ned till eriksdalshallen för framplockning av redskap inför imorgon då det är Stockholm gymnastics show. Men redskapen var försenade och vi hade träning, så vi slapp det :P Haha jag klagar inte ;)
.
Nu blir det mys framför tv:n, ska upp hyffsat tidigt imorrn så ingen idé att dra ut. So long!
Bild från gymnaestradan i Lusanne i sommras <3

Torsdag 3:e Maj

2012-05-03 16:49:37 / 1 kommentarer ..


Redan fredag imorn! Galet vad skönt med endast tre dagars skola. Haha borde jämt vara så ju :P Idag har jag både klarat av engelska nationella och biologipresentationen, vilket är mycket skönt. Bara att plugga massa matte kvar bara..Och spanska natinella imorgon, fast det kan man i och för sig inte förbereda sig för.

Tråkigt inlägg, jag hade egentligen inte nått vettigt att säga. Kände bara at jag inte hade skrivit något sedan i måndags, så det var väl dags. Förhoppningsvis kommer jag med något vettigare nästa gång ;) Until then, hmm.. do whatever ;)


  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!