Los Angeles 2012

2012-08-23 20:59:00 / 1 kommentarer ..


LA baby! Så himla grymt! Världens bästa språkresa. Vi hängde på Whittier collage där vi också gick i skolan. Vi drog in till LA, posade framför Hollywoodskylten, satt uppe sent på nätterna och snackade och skrattade, låg ute i solen och pressade i solen med musiken på högsta volym.
Vår värdfamillj tog oss upp till the Whittier hills en kväll för att se solnedgången. Så himla fint var det. Men när man fick höra att det sprang runt prärievargar, pumor, och skallerormar där vart man lite skraj ;)
 
 
Vi fick dra till både Disneyland och Universal. Så himla kul! Älskade typ alla åkturer! Sen blev det massa shopping - Victoria's secret, Forever 21, Forgein exchange, The grove, Citadel mm. Och för alla Big Bang theory geeks, found the Cheesecake factory ;)
Och på Universal kunde man ju bara inte missa detta. I've been on Wisteria Lane people!! Så coolt! En annan serie som jag har geekat. Detta är bara några få av cirkus 900 bilder som togs. Kanske kommer det fler lite senare.

Vgy har slagit upp sina portar igen

2012-08-21 23:23:34 / 0 kommentarer ..


Första dagen av tvåan - Check! Okej förutom att sorgen av ett förbipasserat sommarlov har funnits med mig idag så var det ändå kul att va tillbaka och träffa alla igen. En har slutat, två nya in. Annars såg klassen sig lik ut. Efter två timmar var vi fria att dra och det blev lunch på Il'piatto (rekomendation) för att sedan ta en snabb sväg in till stan. Gött.
 
Jag har också hunnit med en god middag på Enskede matbod med mina kära föräldrar. Så detta vart trots allt en bra dag får jag nog lov att säga. Och på det ska jag nu avsluta med lite big bang theory, som jag nördar för tillfället. Sov gott <3
 
Bild från Kalifornien. Ta mig tillbaka!

Sommarlovet har kommit till sin ände

2012-08-21 08:59:26 / 0 kommentarer ..


Klockaan är snart nio och jag ska bege mig mot skolan. Skolan... Vart tog sommarn vägen? Hur kan tio veckor ha gått så fort? Jag har i alla fall haft en toppensommar med hela fem vekor utomlands, kan det bli bättre? Jag vet att jag har varit off med bloggen så bilder från diverse resor kommer snart.
 
Men nu är det helvetesåret aka andra ring som väntar. Önska mig lycka till! :)
 

Hemma!

2012-08-07 17:38:40 / 1 kommentarer ..


Nu är jag hemma från världens bästa resa! Jag har haft tre grymma veckor i Kalifornien med underbara människor. Har så många fina minnen. Hinner inte skriva så mycket nu men slänger ine en bild från Universal studios, nästan hela gänget.
 

  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!