And i'm off to school..

2011-08-22 08:17:29 / 3 kommentarer ..


Japp, nu drar jag till skolan och min första dag på gymnasiet :) Kan bara ta och säga att jag har typ inte sovit ett piss inatt.. har ingen aning om när jag slutar, men ska nog dra och fika med några kompisar då efteråt, så uppdatering får ske när jag kommer hem igen :)
Varning, photobooth bild ;)

Sista dagen på sommarlovet

2011-08-21 15:55:32 / 0 kommentarer ..


Ja, idag är det sista dagen på sommarlovet och imorgon börjar skolan. Fast det har varit en bra och lång sommar så jag är inte fullständigt olycklig ;) Idag har jag i alla fall tagit en liten sväng förbi globen med moppen och inhandlat lite saker inför skolstarten, två koftor samt ett par örhängen. Kommer nog upp bild sen, tillsammans med de som jag fortdarande (!!) inte har fotat och visat. Hoppas på att hinna ikväll :)

Nu ska jag bege mig till min kusin uppe i Åkersberga för att typ säga hej då, hon flyttar nämligen ner till Lund om några dagar för att gå på universitetet där. Och nu ropas det uppifrån hallen att vi ska dra, hörs kanske ikväll då.


Harry Potter 7:2

2011-08-20 18:18:21 / 1 kommentarer ..


Yes igår var jag och såg på Harry Potter, sista filmen, lite smått sorgligt :( Men det var i alla fall skitbra och utan att spoila måste jag bara säga att jag bara älskar slutet! :P Någin mer som har sett den? Anatar det, men vad tyckte ni om filmen? Bättre än förra i alla fall :)
Haha dagens skämt : Visste ni föresten varför voldemort har ett så platt ansikte?
-Han sprang in i fel vägg på tågstationen :P

För det regnar i Stockholm idag...

2011-08-20 18:05:33 / 0 kommentarer ..


Japp, surt väder var det här. Blir till att ligga i soffan med en go filt och se på film hela kvällen. Asså det är typ höst ute nu människor, HÖST! Jag var tvungen att ta på mig min skinnjacka för första gången idag när jag skulle ut, och det brukar inträffa way senare. Jag har trots allt en dag kvar av sommarlovet. och varför heter det inte sommarlov om det inte är just sommar när den inträffar.. Haha ja ni märker jag är lite halvt butter idag.
Men som tur var kom söta Sara förbi en stund och piggade upp mig. Vi snackade, tittade på friends och desperate samt tjockade med lite spicey thaimat :D Mumsigt värre ;)
Gammal iphone-bild från förra året, fika på café SoHo :)

Tränat för första gången på ett tag nu

2011-08-19 13:55:02 / 2 kommentarer ..



Bild ifrån Gymnaetradan 2011. Ser ni mig? ;)

Känner mig faktiskt lite duktigt just nu, har precis kört ett litet "friskispass" här hemma, för mig sjäv dock. Skitbra, i skolan på idrotten hade vi att vi skulle planera och köra just ett sånt pass inför klassen, så letade fram papprena på upplägget, satte igång spellistan och körde gärnet. Håller ju ändå på i sådär 40-45 min. Har ju faktikst legat på latsidan hela sommaren, eller ja i alla fall sedan jag kom hem från gymnaestradan 17 juli. Fast jag har ju också en anledning till det, mina jävla knän, som faktiskt blir bättre så jag ska kanske inte klaga :P

Men nu väntar duschen, skönt! Sen blir det till atr städa rummet.. mindre skönt ;)


Aston

2011-08-19 13:30:49 / 1 kommentarer ..





Foto och redigering: Jag   På bilden: Min kompis lillebror Aston

När jag var hos Sara här om dagen passade jag på att plåta hennes urgulliga lillebror Aston (gulligt namn va). Söt som attan var han i alla fall och en mästare på att bygg lego ;)


Autorretrato

2011-08-18 23:22:03 / 0 kommentarer ..



Modell: Jag    Smink: Sara FL   Foto: Emma FL



Japp, just nu sitter jag inne med massa redigering.. Fast jag tror jag får spara det mesta tills imorgon :P Har ändå hört att det ska regna så då kan man ju sitta inne utan att få dåligt samvete :P haha. Här har ni i alla fall en bild på mig som jag blev riktigt nöjd med. Och det är inte ofta det hände kan jag ju bara ta och säga ;) Juste, lagt märkte till att jag ändrat headern lite? Kommer nog bli lite småförändringar mest hela tiden här på bloggen nu. Men jag gillar uppfräshning :)

Nu ska jag nog återvända till mitt "jobb", soo chingeling :)


Tillbaka från Värmdö

2011-08-18 18:34:41 / 0 kommentarer ..


Nu är jag hemma igen efter en natt hos min kompis Sara tillsammans med finaste tjejerna. Har haft skitkul, men blev ju som ni förstår ingen bloggning. Därimot har många bilder tagits och vi fick en impuls att köra en photoshoot, si sådär kring kl elva halv tolv på kvällen. Var ju skitkul då Lisette och Åsa som precis ska börja sin treåriga gymnasieutbildning för att bli stylist var där och agerade förutom modeller, även muor (make-up-artister).
Så nu blir det en kall dusch, och sedan slå mig ner framför datorn för att redigera bilder i massor. Får se när det kommer upp lite på bloggen. Juste, ska även kanske se senaste hp-filmen ikväll också med familjen. Men får se om vi orkar :P



Fem saker ni inte visste om mig

2011-08-15 21:34:09 / 5 kommentarer ..



1. Jag har massa tvångstankar, eller tvångstankar kanske jag inte ska kalla det, snarare rutiner.. Till exempel doppar jag alltid min te-påse enligt ett visst "mönster", måste borsta tänderna ett visst antal borst på varje rad, och innan jag ska sova måste jag alltid gå in på ett visst antal bestämda appar på min iphone samt kolla vad klockan är precis innan jag släcker.. haha okej jag ger med mig, det är tvångstankar :P

2. När jag var mindre var jag gaalet rädd för att vara hemma ensam och satte på tv:n på högsta volym så att "tjuvarna" skulle fatta att nån var hemma, samt satte mig på spaning i fönstret. jag trodde jämt och ständigt att det var någon i huset och varje natt låg jag och lyssnade efter hur någon bröt sig in i källaren och blev vättskrämd av varje litet ljud...

3. Jag är lite utav en olycksfågel och har under mina 16 år på jorden redan hunnit bryta fem ben i kroppen, stängt en bildörr på mitt eget finger så att nageln föll av, spräckt upp läppen när jag åkte sparkcykel in i en byrå samt fått en bildörr uppsmashad i pannan, vilket är lika med big fat jack. Och såklart en hel del stukade fötter och sträcka nackar på det i och med att jag går på gympa ;)

4. Jag har fram tills för några år sedan varit sjukt hundrädd och fick gå på "bota din hundrädsla-mojs" då jag typ inte ens vågade gå förbi ett hus där jag visste att det bodde en hund.

5. Jag skulle ha varit i Thailand när tsunamin inträffade, men tack vare att min pappa inte fick ledigt frå sitt jobb åkte vi inte dit. Men det gjorde därimot åtta vänner vi kände och bara två av de kom hem..


Färg vs. Svartvitt

2011-08-15 11:18:18 / 0 kommentarer ..


 

 
Fotade min kära lillasyster när vi var i kroatien i början på sommaren, men bilderna har legat kvar här hemma på datorn (ja, jag är hemma nu, äntligen! ) så det har inte blivit att jag har publicerat dem. Men nu så, här har ni dem. Eller ja, i alla fall två av dem, kommer väl kanske upp fler inom kort ;)

Vad händer idag då? Jo jag ska träffa en eller två kompisar senare idag, har dock bara fått tag på den ena, så Ebba om du läser det här, LÄS DINA SMS!! Fram tills dess ska jag väl först göra mig iordning såklart och sen ta och packa upp allt på mitt rum, kanske städa lite där och ja..chilla galet ;) See yah!


Gymnasiet snart!

2011-08-14 15:47:00 / 3 kommentarer ..


Shit vad tiden går, sommaren är snart slut och det är bara en vecka kvar innan jag börjar skolan igen. Innan jag börjar gymnasiet rättare sagt. Oh det ska bli jävligt spännande samtidigt som det är lite smått läskigt. Fast jag har faktiskt inte hunnit bli sådär jättenervös ännu, men det kommer väl antagligen. Jag kommer ju typ dö dagen innan. Tänk, hur kommer klassen se ut, vilka är det man ska spendera nästkommande tre år med, hur kommer lärarna vara och hur kommer det gå med allt plugg, blir ju natur för mig ;) Lets just see
Aja, som sagt än så länge är det mest spännande och snart går jag på Värmdö gymnasium :D


Är med och tävlar hos Josefin Eklund

2011-08-14 00:04:49 / 5 kommentarer ..


Jag är nu med och tävlar hos Josefin Eklund med den här bilden av nosen på världens sötaste hunds, som man inte vill annat än pussa på jämt och ständigt. Jag vet att teamat var sommar, men för mig är han sommar. Det var ju då vi fick honom :P Aja, nu är det bara att hålla tummarna, vänta och se. Önska mig lycka till vetja ;)

Myser på bryggan

2011-08-13 16:18:53 / 3 kommentarer ..


Just nu ligger jag nere på bryggan och pressar i solen nu in i det sista, åker ju hem imorrn så man får väl passa på när man kan ;) Jag får i alla fall trevligt sällskap av min bok och ett gäng jordgubbar samt musiken i mina hörluarar. Med andra ord, jag har det rätt chill. Var över hos farmor och farfar tidigare idag och träffade kusinerna, körde lite frisbee och drack god flädersaft, me like! Nu blir det äl snart till att doppa mig och sen dra till ica en snabbis. Skriver kanske ikväll igen, så ses då :)

What are words

2011-08-12 22:12:13 / 1 kommentarer ..


Foto: Jag

Hallooo! Nu är jag redy for buisness igen, mina kompisar har åkt hem och jag har tagit en skön dag av vila. Sitter just nu och dricker te och ska snart titta på prision break. Är inne på tredje säsongen, löööv! Oj nu börjar det, updaterar om 40 min :P

Update: Såå spännande :P haha
Nu är det i princip slut på fredagen, och på söndag kommer jag hem igen. Hem till photoshop så jag kan redigera. Täker bättra på designen aningen också. Det jag menar är i alla fall att jag kommer väna med att ladda upp en del bilder och spara de tre dagar så att de kan rustas upp lite grann. Hoppas det är okej. De nya kategoriern ska yllas upp också det lovar jag :)

Världens sötaste flatvalp

2011-08-09 00:12:10 / 1 kommentarer ..


Det här är min lilla gosegris vid namn Pussel. Han är ganska ny i familjen och endast 4 månader gammal. Fick honom faktiskt på skolavslutningen, vilken avslutningspresent va? :D Han är i alla fall en flatcoated retriever och han älskar att skälla på damsugare, få flatryck (springa runt som e ganing helt oavbutet), sova, göra puss-attacker och mörda petflaskor- haha ah juste och SNARKA :P Världens goaste vovve kort och gott.
Nu ska jag sluta skriva och istället fara till ica för att möta upp mina kompisar som kommer med bussen hit. Får se hur mycket tid de blir för att uppdatera, annars hörs vi på torsdag kväll/fredag. Love

Like forever is a long time

2011-08-08 14:14:11 / 0 kommentarer ..


Här är några självporträtt jag tog här om veckan. Kommer väl antagligen upp lite fler inom kort, men det här är vad jag har att bjuda på än så läng ;)

Jag lever!

2011-08-07 20:27:24 / 0 kommentarer ..


Jag lever, det gör jag, och anledningen till att jag inte har uppdaterat är väl mest för att det inte hänt något intressant i mitt liv. Alla dagar ser typ likadana ut och därför har jag heller inte haft någon särskild insperation.. Jag är i alla fall på landet och badar och solar dagarna i ändå och nu på tisdag får jag upp lite kompisar hit upp. Det kommer bli skitkul. Kanske återkommer med lite bilder då.
Veckan därpå drar jag i alla fall hem till stan igen och då jädrar ska jag försöka ta upp bloggen igen. jag har MASSA shopping att ta igen, massa kompisar att träffa och så måste jag panika lite inför skolstarten och gymnasiet.
När jag väl börjat skriva känner jag att jag skulle kunna fortsätta rätt länge, men gud så tråkigt det skulle bli. Vem orkar egentligen läsa en hel novell till blogginlägg liksom, särskillt när detta ska föreställa en fotoblogg också. Men jag sparar det helt enkelt till kommande inlägg. Nu ska jag sällskapa mamma i ett parti kort. Vi hörs <3
två bilder jag tog härom dagen.

  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!