Leave me here on the ground

2010-10-11 09:08:43 / 15 kommentarer ..




Då var det måndag igen.. Helgen gick alldeles för fort - som vanligt. Men jag har hunnit göra lite saker också. I lördags träffade jag t.ex min kompis Sara och vi skrattade, snackade, tittade på film och fotade lite bilder, varav en är just den här ovanför. Det är med hennes kamera så jag kan tyvärr inte säga så mycket om den, men tror inte det spelar någon stor roll.

Dags att ta moppen till skolan! Puss och kram

Paket på posten - Chiquita smoothies

2010-10-09 13:06:25 / 6 kommentarer ..






Som ni kommer ihåg så postade jag för inte så länge sedan ett inlägg om att jag hade vunnit en tävling. Idag så hämtade jag ut mitt pris på posten som bestod av två värdecheckar på alla chiqutia smoothies produkter samt en mysig filt :)

Om någon timme drar jag på träning och efter det ska jag träffa en kompis och kanske dra med henne på bio, vilket är min plan. Vill se "tusen gånger starkare", den verkar vara bra :) Nu får ni ha det gött!

En glad tjej!

2010-10-07 21:21:09 / 1 kommentarer ..




Sitter just nu och är ganska glad för det har varit en väldigt bra dag idag. I skolan hade jag kul med mina söta små vänner och fick tillbaka en massa prov med mera, vilket jag hade lyckats superbra med! Jag fick MVG på både matte- och no-provet och i SO arbetet och VG+ på svenskan :D Men aja, hur intresserade är ni av hur duktig jag är i skolan. Inte särskillt mycket antar jag, så jag ska skriva om nått annat.

Jag kanske kan skriva lite snabba faktapunkter om mig, för er som inte följt min blogg så länge, eller kikar in bara för tillfället.

*Jag heter Sofia, är femton år och bor lite söder om sthlm city
*Jag tränar truppgymnastik tolv timmar i veckan och har gjort det sedan jag var sex år.
*Jag är lite utav en otursråtta och har behövt åka in till sjukhuset allt för många gånger, t.ex för fem st olika benbrott ;P
*Jag är JÄTTEkittlig, vilket mina kompisar verkar tycka är kul att utnyttja
*Min favorit Ben&Jerry's glass är half baked
*Jag kan vifta på öronen och kolla åt olika håll med mina ögon(samtidigt)
*Jag är dålig på att komma på saker att skriva här..
*Och nu ger jag upp!


Skolfoto!

2010-10-06 15:37:27 / 6 kommentarer ..



Idag har jag varit på dramaten med skolan och fått gått en guidad visning hur det ser ut bakom scenen med mera. När jag kom hem timeade jag brevbäraren som precis la in posten i brevlådan. Så när jag skulle ta den upptäckte jag att skolfotot hade kommit (dock inte katalogen). Jag tror jag blev ganska nöjd med båda bilderna faktiskt. Mycket bättre än förra året i alla fall ;)

Har ni fått era bilder än?

Blue water!

2010-10-05 16:40:51 / 9 kommentarer ..






Har för första gången tagit tag i att försöka fota vatten idag, och för att vara första gången så blev jag väldigt nöjd. Såklart var det ju lite svårt att få till skärpan bra eftersom vattendropparna var på olika höjder i bilden varje gång. Men det gick ju till slut :)



Vad tycker ni om bilderna? Kommentera gärna :D


God morgon!

2010-10-05 08:26:43 / 0 kommentarer ..


Soryy för dålig bildkvaliét, men det är en photobooth bild, så..
I alla fall, ska snart bege mig till skolan där vi idag har "Elevens val" - Fast tror ni det är eleverna som får välja vad man ska göra då? Nejrå! Tycker snarare det borde kallas "Lärarnas val". Fast  vi ska inte göra något jätttejättetråkigt idag i alla fall. Vi börjar vid nio, åker och tittar på en teater, åker tillbaka till skolan i några minuter och slutar typ sen. Så jag ska inte klaga.
Hoppas ni får en fin dag! Pussar

Det här är jag

2010-10-04 18:34:03 / 0 kommentarer ..


INFO KOMMER SNART
 

Mopeden!

2010-10-04 18:14:52 / 0 kommentarer ..



Kanelbullens alldeles egna lilla dag!

2010-10-04 16:45:01 / 0 kommentarer ..



Hej hopp!

Just nu sitter jag och mumsar på en kanelbulle för att hylla kanelbullens dag. Jag kan medela att det är väldigt gott. Har varit ute och fotat lite tidigare idag, så jag lägger väl ut lite bilder snart. Dessutom så har jag fotat mopeden som jag lovade i inlägget här under. ska bara klippa ihop det till ett litet collage först.

Tillbaka till bildredigeraingen! Kram kram!

I'm backa and redy to get on the track!

2010-10-04 07:56:52 / 0 kommentarer ..


God morgon allihopa!

Jag ska snart dra iväg till skolan, ..okej om en halvtimme då.. Men innan dess hade jag snabbt tänkt uppdatera er om vad som hänt mig på senare tid. Jag har börjar skolan ;) (jag vet, det var otroligt länge sedan jag skrev sist), jag har gjort illa mitt knä så jag inte kan träna :(  , jag har fått glasögon OCH jag har tagit MOPPEKÖRKORT! Det är gryymt! Så nu får alla se upp för mig i trafiken :) haha!

Kanske slänger in en bild på min moped senare idag. Men nu ska jag  göra mig iordning. Pussar sofia!


Bilden är tagen i sommras när jag var i göteborg med min Nikon D60:)

JAG VANN!!

2010-10-03 23:46:40 / 4 kommentarer ..


Heeej!
Just nu är jag väldigt glad. Jag satt nyss och läste massor av bloggar, och när jag kom till en av mina favoriter och scrollade ner såg jag min bild bland tre vinnare i hennes tävling! Trodde jag var värsta otursfågeln :P
Det var bara det jag ville säga, och nu är min bloggpaus över om någon undrar. Back to normal! Jobbar på en ny design också, eftersom min nuvarande är hemsk och otroligt gammal.
Juste, glöm inte kika in på Linas blogg!
Puss och godnatt på er!


  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!