Collage

2010-05-28 23:44:48 / 1 kommentarer ..


Gjorde nyss ett snabbt collage i http://www.polyvore.com Upptäckte nyss sidan och blev väldigt glad för att jag alltid lyckas med att få dåliga klädcollage eller i huvud taget inte hittar några kläder. Men på denna sida är allt samlat på en sida. Du hittar allt ifrån smink till badkläder, skor och klänningar ifrån massa olika affärer. Du sätter enklet ihop ditt eget collage som du kan publicera på t.ex din blogg. Gå in och prova vet ja!


Tiden rinner iväg och snart är det SOMMARLOV!! Överlycklig tjej här kan jag säga :)
Ha det bäst och sov gott, när ni väl ska göra det :P


Twitter - Kan det vara nått?

2010-05-17 21:11:45 / 0 kommentarer ..


Hej där!
Igår bestämde jag mig. Jag ska pröva på att twittra. Har alltid intalat mig själv att jag inte ska joina denna hemsida (av vilken anledning vet jag ej). Men nu blev det så ändå och jag kan ibland faktsikt tycka det är enklare att twittra än blogg eftersom man inte behöver skriva lika mycket och kan skriva kortare status upddateringar mer än ett helt inlägg om ni förstår vad jag menar.

Hur som helst, besök mig på http://twitter.com/Sofiasplace , and start to follow vet ja :D


Bring in the spring!

2010-05-14 11:06:21 / 1 kommentarer ..


Hej hopp! Tidigare i veckan fick jag för mig att göra ett litet videoklipp i trädgården, ingen aning om varför dock. Men här är den i alla fall.
Igår var jag ju inne i stan med sara och det var myspysigt. Fick äta årets förts jordgubbar t.ex. Smarrigt värre! Förutom en massa godis fick jag även med mig en tröja ifrån gina hem. Kanske visar upp den sen, vi får se. Ikväll bär det ut till landet, och jag har tilltalat mig själv till att försöka ta ett dopp,men hur det går vet man ju aldrig.
PUSS OCH KRAM

God natt

2010-05-12 23:36:01 / 0 kommentarer ..


Hola mis amigos!
Skönt, nu var denna skolvecka avklarad. Imorgon är det kristihmmelsfärd vilket btyder No school :D dessvär blir det änå till att gå upp rätt tidigt då jag ska möta upp min kompis i stan innan hon drar vidare ut i skärgården. Så egentlgen borde jag väl sova nu, men aja.
Såg nyss "My sister's keeper", en otroligt sorglig, annorlunda men vacker film. Men ojsan, tiden går. Måste som sagt gå och lägga mig nu. Puss och god natt

my_sisters_keeper_poster.jpg

vet inte om bilden ovan dyker upp.. eller det kanske bara är min data som krånglar

 

Bye


Rom!

2010-05-10 22:35:39 / 0 kommentarer ..




Ledsen för liten text, men internet krångla och jag var tvungen att printa texten och ladda upp den som en bild. Hoppas det inte gör allt för mycket.

Kick it of

2010-05-03 08:24:46 / 0 kommentarer ..


Hej svejs! Sitter nu här och är redo att dra iväg till andra veckan på min prao när som helst. Men innan dess hade jag tänkt att uppdatera och lägga ut lite bilder från i lördags. Fast, bara för att så backar jag ända till valborg först ;P

Vi hade det jättemysigt i fredags. Mötte upp sju av mina söta vänner, vi gick omkring vid brasan och gladdes åt att se hur mycket folk hade förändrats. Men när det såklart började regna drog vi hem till Sara där det blev allt ifrån singstar, flumfilmer och myssnack. Toppen!

Nu till lördagen då. Jag mötte upp Sara och Lisette i Sickla och vi hade det skojs med Lisettes alla SEX husdjur, varav de flesta består av gerbilder :P hah Sen gick vi ner till Järla sjö och satte oss vid en brygga och hade det allmänt mysigt helt enkelt ;D


Lisette




Söta små saker där :D



Sara är lite allmänt cool sädär :P


  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!