Mästare i att äta

2012-04-30 17:08:00 / 0 kommentarer ..


Hola a todos!
Igår och idag var riktigt mysigt. Drog till Celina vid 7 tiden med ett gäng från klassen för myskväll. Det bjöds det på hemmagjord sushi i mängder, och då menar jag verkligen mängder, skön musik, flum i nån park, kladdkaka, glass, bullar, kaffe, te och film. Jag, Lisa och Fanny sov kvar och imorse blev det brunch med amerikanska pannkakor och scones. Med andra ord, det senaste dygnet har gått åt till att äta :P Men det var mysigt!
Nu sitter jag och inväntar Lisette och Sara som ska komma och så ska vi laga mat och festa till det lite såhär på valborg. Ha det gött och ha en fin valborg!

The Studio

2012-04-29 11:00:00 / 0 kommentarer ..


För ett tag sedan var jag, min syster och vår gamla barnflicka (som vi fortfarande håller kontakten med)(obviously) på The studio där vi blev sminkade och plåtade. Lilla jag som är så van att vara den som e bakom kameran fick plötsligt stå framför linsen. Men fotografen var riktigt proffsig och fick en inte alls att känna sig obekväm :) Här är i alla fall några av bilderna.
.

Årets första moppetur!

2012-04-28 17:37:13 / 3 kommentarer ..


Nu är den framme och påställd, tankad och körd! Kom precis hem från att ha tagit ut min älskade moped på årets första tur. Grymt skönt! Nu sitter jag här och dricker kaffe och smaskar choklad. Mumsigt värre! Ska gå och göra iordning mig snart ( har varit och tränat) och sedans ka jag dejta matteboken tror jag. Hare gött!
.
Jag och min älskade syster i Kroatien förra året

Kameran samlar damm...

2012-04-28 17:11:27 / 0 kommentarer ..


Hey there world!
Nu är det långhelg, vilket är grymt skönt och verkligen välbehövt! Jag har inga större planer dock, utan tänker nog mest chilla. Ska träffa klassen för sushitillverkning och mys imorgon, och så hoppas jag att det blev något av valborg. (Alla planer flyger hit och dit så man vet aldrig vad som ska hända..).
.
Som ni kan se så var det senast i februari, närmare sagt på soprtlovet som jag senast skrev. Jag får mina bloggpperioder. Men när jag inte bloggar får jag heller ingen insperation att gå ut och fota. Kameran samlar damm. Inte bra! Så hoppas på att kunna komma igång här lite smått och kicka igång mitt fotograferande igen :D
Puss!
Foto: The studio Modell: Jag

  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!