Everybody dance, dance!

2012-02-24 17:42:18 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag här i köket och inväntar att klockan ska slå sex så jag kan bege mig iväg på dansträningen. Ska bli skönt att få träna lite, har missat nu två gånger i rad så nu blir det skärpning. Sen när jag kommer hem igen blir det bara till att börja packa, för imorgon drar jag iväg till Alperna med familj och kusiner. Grymt laddad. Ska bli jättfint väder dessutom, hela veckan. haha vem vet, jag kanske komer hem med värsta goggles-brännan ;)
Men gud, höll ju på att glömma bort att uttrycka min enorma glädje! People, det är nu looooov! :D:D Yeeey! Välförkänt kan jag lova! Nä, men som sagt, nu blir det iväg på träning :) hörs sen :)
.

Frida

2012-02-22 17:44:10 / 0 kommentarer ..



Make up: Lisette Carlsson


FETtisdag for real

2012-02-21 23:33:32 / 0 kommentarer ..


Jupp, som antagligen ingen har missat det fettisdagen idag. Och ja, det uttalas fet-tisdagen och inte fettis-dagen. Anyway, jag har minst sagt gått i dagens spår idag i alla fall, dock inte ätit någon semla. Men det finns en hel del att ersätta de med vill jag lova.

1. Vann 2 dubbeldiam idag på kemin, man skulle bygga batterier och kortfattat kan jag ju bara ta att säga att min grupp har tioåriga Eddie på youtube att tacka haha

2. Vi hade tjockiskalas hos åsa efter skolan idag med nybakat bröd, smoothies, muffins, chokladpudding och äppelpaj. Gott men waay too much

Juste provar mobilblogga för tillfället för allas information. Fast ska sluta nu, bara känner hur jag tråkar ut alla här

Ska bara avsluta med att säga att snart kommer lite färska bilder från en plåtning jag hade nyss :) hold on!

sara och lisette

 


Hemma!

2012-02-19 21:38:59 / 0 kommentarer ..


Så, nu är jag hemma efter en myshelg i Åre. En kort helg. Han tyvärr bara åka skidor på lördagen, men det gjorde inte så mycket. Fick ju köra på mina nya skidor då, vilket var megagrymt. Nu längtar jag bara stört mycket tills på lördag då jag drar till Alperna! Så, nu väntar helt enklet en vecka med inte alls mycket att göra i skolan och sen SPORTLOV! Tagg!
Bild tagen i Åre.
Ny ska jag upp och äta scones. Megagott! ses sen

Åre

2012-02-17 07:30:52 / 0 kommentarer ..


God morgon!
Äntligen fredag alltså, mycket skönt. Har sista provet innan lovet idag, och sen ska jag bara chilla galet i två veckor. Ska väl snart bege mig mot skolan, och efter det drar jag upp till Åre. Dock bara över helgen. Dags att prova mina nya skidor nu innan vi drar iväg till Alperna ;)
.
När jag är där ska vi passa på att se Redbull Chrashed Ice, om det är någon som vet vad det är. Tänk skicross, en snitslad bana med massa gupp och svängar och så, fast helt i is. Och man åker skridskor i den. Som sagt galet. Förstår mig inte på de som ställer upp :S Ska bli lite kul att se i alla fall.
.
Nä men nu blir det till att plugga in det sista av spanskan. Vi hörs väl imorgon, puss!

fem minuter..

2012-02-15 13:27:56 / 0 kommentarer ..


Yeey, när jag kom till skolan imorse för att ha e-prov i spanska så fick vi veta att vi fick gå när vi var klara. Grejen var bara den att det tog mig fem min att göra det där himla "provet", eller snarare läxförhöret. Så då var det ju liksom tre timmar tills nästa lektion, så jag valde att åka hem igen. Fatta vad länge jag hade kunnat sovit :/ Men nu har det snart gått tre timmar och jag ska tillbaka till skolan, igen.
Har i alla fall tagit det chill och käkat lunch framför Desperate Housewives. När jag kommer hem sen igen blir det i alla fall plugg plugg plugg som gäller.

STS språkresor - Kalifornien

2012-02-14 18:41:14 / 2 kommentarer ..




Heej!
Det är grymt! Det är bokat! Det är en språkresa till Kalifornien i sommar! Helt galet taggad. Den femtonde juli sätter jag och Frida oss på flyget som tar oss till Kalifornien och Whittier. Där ska vi vara i hela tre veckor och ha det hur grymt som helst. Vi ska bo hos en värdefamilj men vi kommer ha ha våra lektioner på Whittier collage (syns på bilden ovan). Sen ingår det en massa skoj som till exempel sightseeing i Los Angels och Hollywood, walk of fame och Disneyland. Massa bad, Bervely hills och shopping :P Hur bra? :D Och sen så får man ju förhoppningvis en förbättrad engelska och massa nya vänner också. Någon som läser detta som kanske ska dit i sommar eller har varit där tidigare? :)

  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!