En kvällsbåttur med kameran

2011-07-27 22:30:00 / 3 kommentarer ..


Idag har det pressats i solen mån tro, man måste ju passa på när den är framme. det verkar ju vara allt mer sällan nu för tiden. Aja, tänkte i alla fall lägga in lite bilder ifrån vår lilla kvällsåktur med båten. Båten som jag för i övrigt fick köra all by my self för första gången faktsikt (igår var det en annan båt).

Den svenska flaggan fladdrade i vinden, och ja, jag körde då typ bara halva vägen, så ni behöver inte oroa er för att jag går ifrån en omanövrerad ratt bara för att fota lite ;)
På tillbakavägen var solen påväg att gå och lägga sig. Så jag sa god natt till den med ett sista foto;)
Sådär osminkad som man är på sommaren, i flytväst och allt. Kunde egentligen inte vara en bättre bild...
OBS: TÄNK PÅ ATT JAG INTE KOMMER ÅT NÅGOT BILDREDIGERINGSPROGRAM SÅHÄR NU PÅ SOMMAREN; FÖRUTOM IPHOTOS REDIGERING DÅ.

Titta, det blev en film ändå!

2011-07-27 00:56:54 / 0 kommentarer ..


Ett tips är att titta i fullskärm, så blir det lite bättre

Titta, det blev en film ändå! Kanske inte världens bästa, den var mer till för att testa lite. Men det skadar ju inte att lägga upp på bloggen för det inte :P Och så får ni ju se mig köra lite volter, enjoy haha
Idag har det varit en härlig dag minsann. Hunnit med en hel del kul faktiskt, en salig blandning av allt det goda skulle man kunna ta och säga. Såklart gick en del tid till att spela in klippet, men tid för bad och vattenskidsåking fanns det ju såklart ;) Ja köra lite båt och svischa fram på fjärden samt ha lite quallity time med farföräldrarna på andra sidan viken kan även det bockas av på listan.
Men nu är klockan mycket och jag borde sova, vi ses imorgon..eller njaee de blir väl snarare idag va :P haha, hur som, sleep well :)

Black nose

2011-07-25 14:05:55 / 0 kommentarer ..


Nikon D60 + Nikkor 18-105 mm

Varför ska det alltid vara så himla trist väder? Grått och blöt, överallt.. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på istället. Men nja.. ideérna flödar inte direkt om jag säger så.. :/ Hade velat göra en sommarfilm, alltså filma lite sköna grejer, men blå himmel hade helt klart varit att föredra.
Aja, nått lär det väl bli. Nu ska jag gå och pussa på den där nosen på bilden härovan, so long! :)

I'm back

2011-07-23 18:34:37 / 1 kommentarer ..


Japp, rubriken talar sitt tydliga språk. Jag har kommit till yttligare en av mina "äh men åh nu fick jag ett sånt där bloggsug igen, kanske ska jag starta upp igen.."-tankar. Så med en ny och fräsch design kör jag som sagt igång på nytt, så får vi helt enkelt se hur länge det varar :P

Nikon D60 + AF-S Nikkor 18-70 mm 1:3.5-4.5

Nu är jag i alla fall tillbaka på landet efter några dagar i göteborg bland alla gothiaspelare, varav en var min syster. Stannade dock i stan en natt på vägen upp och herregud vad man upptäcker att man har saker som man måste göra där, men tiden räcker inte till.. Men min fina design, den kom till under de timmar jag hade :P
Nu ska jag bänka mig framför datorn (som om jag inte redan sitter där liksom) och köra lite prisonbreak marathon :P Uppdaterar senare ikväll alltså :)



Tankar till Norge

2011-07-23 16:37:27 / 0 kommentarer ..


Igår dog 84 ungdommar på Utöye utanför Oslo och många andra skadades. Folk som försökte fly genom att simma över till fastlandet drunknade och överallt fanns vettskrämda människor som för jävels försökte gömma sig eller fly. Allt detta på grund av en idiotisk man med en pistol. En pistol som tog livet på 84 ungdommar. Ja det är minst sagt hemskt det som hände igår, och jag känner sorg med alla drabbade i vårt kära grannland. Må de alla vila i frid <3

  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!