Jag flyr stockholm!

2011-01-27 22:47:34 / 0 kommentarer ..




haha jag går inte i skolan imorgon, jag ska nämligen ta ett tidigt flyg upp till åre där jag stannar över helgen. Det lär väl bli en hel del skidor och massa slapp och mys. Inga tankar på skolan och inga måsten. Superskönt med andra ord! :D

Angående gymnasiet, som jag skrev förut så var jag på öppet hus på Kärrtorps gymnasium i tisdags och det verkade väl helt okej, bortsett från att ALLA i min skola och där jag bor ska gå där. Det fullständigt kryllade av enskede människor. Och något jag ser fram emot gymnasiet är just det här med att få starta på nytt. Träffa nya vänner, och inte bära med sig personen man var på låg och mellanstadiet längre. så vi får se hur det blir med det.

Idag kom dessutom brevet med lösenordet till gyantagningen där man söker in. Så nu är det skarpt läge, dags att välja. Jag vet ju mitt förstahandval, men inte lika säker på mina kommande..

Okej jag ska inte tråka ut er med massa gymnasesnack, så puss och god natt. 

Portrait

2011-01-27 17:01:00 / 1 kommentarer ..




Redigerade lite självporträtt för ett tag sedan. Här är ett smakprov.
Imorgon bär det av till Åre. Drar tidigt på morgonen och kommer tillbaka söndag kväll. Kanske bloggar där uppifrån, men om inte så ses vi sedan.

Kraaam!

Öppet hus på kärrtorps gymnasium

2011-01-25 17:32:17 / 1 kommentarer ..


Nu ska slänga i mig lite mat innan jag drar vidare till kärrtorps gymnasium för att gå på deras öppna hus. Om inte annat kommer nämligen detta gymnasium vara mitt andrahandval, efter värmdö gymnasium dvs. Natur blir de hur som helst i båda fallen.
Imorgon får man ju börja söka in också. Spännande, undra vart man hamnar till slut, och framför allt med vilka? ;)


IGNORERA R:et I MÅLAT!!

2011-01-25 16:32:01 / 0 kommentarer ..



Jag har precis tagit tillfället i akt och målat mina nagalar. Det är nämligen så att jag biter på dem (börja för tusan aldrig med det..!) och det enda sättet att låta bli är om jag har nagellack på. Men sen är ju jag skitdålig på att komma ihåg att göra detta med jämna mellanrum, och sen så fort färgen försvinner kapar jag de på nolltid..
Får väl se hur jag lyckas denna gång :P

Någon som känner igen sig..?

Nu ska jag bestämt sluta blogga och ta och plugga istället. Så jag säger hejdå bloggen med mitt tråkiga nagelinägg och hej Fysikboken ;)

Baka baka liten kaka (eller ja muffins då)

2011-01-23 15:28:15 / 2 kommentarer ..


Jag fick nyss värsta suget efter att baka, så jag sprang ner till konsum och tillbaka, svätte mjöl över hela köket, men fick till slut fram något ;) Ett antal små chokladmuffins blev det och oh så goda de var. Det är fällan med att baka. När man är klar måste man ju  smaka och sen kan man aldrig sluta. Haha.

Nu ska jag kasta mig iväg till träningen, men slänger in lite bilder på mina "underverk". haha

muffins


Snart är det fredags mys!

2011-01-21 18:57:28 / 0 kommentarer ..


Äntligen fredag hurrni! Och det ska bli så himla skönt med helg, även om skolveckan egentligen har gått ganska så fort. Så nu ska jag gå upp till min familj och äta middag innan jag troligtvis drar vidare och träffar några kompisar.


Oh jag längtar tillbaka till sommaren

Macro

2011-01-19 21:15:08 / 2 kommentarer ..


collage
Var ute och fotade lite idag och har nu klippt ihop ett litet kollage. Inget märkvärdigt sådär, men kan vara kul ändå.

Nu ska jag  gå upp och dricka lite te, mysa framför ett avsnitt av one tree hill och sen för en gångs skull gå occh lägga mig hyfsat tidigt ;) Jag lyckas alltid komma på massor av saker jag bara MÅSTE göra just när jag egentligen borde sova. Så vem vet, jag kanske hamnar upp här igen om någon timma igen :P Men om inte, så säger jag väl god natt. Imrorgon bär det ut på större äventyr, fast nää.. Det kändes bara bra att säga så. Det blir skola som vanligt.
Jag ska inte tråka ut er, så once again - Good night! :D

Wednesday

2011-01-19 07:39:51 / 0 kommentarer ..




Då var det onsdag igen och dags att bege sig till skolan. En rätt så skön dag idag faktiskt, så jag ska inte klaga. Håller på att redigera lite självporträtt som kommer upp på bloggen inom kort. Ska bara fixa med det sista.
Oj vad klockan tickar, bäst att stänga av musiken, sluta skriva och springaiväg till skolan. Vi hörs sen, puss

Och jag lovar att försöka göra mer intressanta inlägg i framtiden :P


Fler bilder från fotograferingen vid västerbron

2011-01-17 17:28:37 / 1 kommentarer ..



 
Ledsen för att placeringen av bilderna blev lite misslyckad..

Slänger snabbt in tre bilder som fotades för två veckor sedan. Ska nämligen iväg till en resturang och fira mamma nu och jag har inte ens bytt om från mjukiskläder (varit ledig idag). Vi hörs kanske när jag kommer hem, tills dess får ni ha det gött! Puss Sofia!


Blondin vs. Brunett

2011-01-17 00:52:47 / 2 kommentarer ..


Sitter i ett litet dilemma just nu. Det är nämligen så att jag funderar på att färga mitt hår brunt. Just nu är det blont, men inte alls som på bilden nedan då det var det lite mer blekt av solen då, utan mer mörkare, färglöst och tråkigt. Hur som helst, vad tycker ni, skulle jag passa i det?

Trixade lite i photoshop, och fick fram ett ganska så bra exempel på hur det skulle kunna se ut.



Lämna en komentar och säg vad du tycker vet ja ;)


Tjocka släkten!

2011-01-16 18:18:44 / 0 kommentarer ..




Nu har de sista gått. Har haft hela tjocka släkten här på fika, då min syster fyllde 13 år igår. TRETTON, herregud! Hon var ju nyss 7 och satt och lekte med små barbiedockor. Tiden går fort. Det är redan måndag imorgon igen. MEN, se där. Jag är ju ledig imorgon. Hoho vad trevligt ;)

Nu ska jag i alla fall kolla alla bloggar och käka innan nästa sittning kommer - Farmor och farfar. Ännu mera tårta och bullar. Jag kommer bli rund som en gris! Puss o kram

En båt påväg genom Stockholm

2011-01-13 15:32:00 / 0 kommentarer ..




Denhär bilden fotade jag i hur dåligt ljus som helst, med helt fel objektiv och ja, allt var i princip så misslyckat det kunde bli när jag och min kompis gav oss ut för att fota lite. Som tur är kan photoshop rädda en till viss del, men som ni ser är bilden fortfarande mörk och aningen grumlig..

Men jag diggar den ändå! Det blir lite "old photo" feeling över den.


Sara

2011-01-10 12:28:00 / 1 kommentarer ..


Sara på bron

Fotade min kära vän, när vi var på västerbron här om dagen för att fota soluppgången som vi aldrig fick se :( Dumma moln!

Välkommen till min fotoblogg lilla du!

2011-01-09 22:15:44 / 0 kommentarer ..



Jag heter Sofia är 15 år gammal. Jag bor med min familj i självaste huvudstade där jag går i skolan, umgås med mina vänner, tränar och har kul! Jag har ett rätt så stort intresse för fotografering och fick min älskade kamera Nikon D60 sommarn 09. Och sedan dess har det plåtats bilder kan jag lova :P

Jag går just nu i nian, vilket betyder en massa gymasiesnack. Men jag är rätt säker när det kommer till det att jag ska gå naturlinjen i höst. En termin kvar, sedan bär det ut på större äventyr :)



ABSOLUT INGENTING!
Jo, det har i och för sig gått och blivit 2011
, men det tror jag knappst du har missat..
Jag har istället samlat krafter och samlat bilder, som kommer dimpa ner på bloggen lite allt eftersom.

Jag firade jul och nyår uppe i Åre, där jag i princip susade ner för backarna varje dag, julafton som nyår.
Och en av mina alla klappar var en mellanring till kameran, så nu kan jag fota massa macrobilder. Ser fram emot våren/sommarn då jag har fina blommor att plåta med denna.

MEN NU MÅSTE JAG SLUTA. PUSS!


Nä nu jädrar tar vi upp det här igen!

2011-01-09 18:53:35 / 0 kommentarer ..


Jag har inte bloggat på väldigt länge kan man ju lungt säga.. Men nu fick jag värsta kicken att ta upp allt ihop igen :) Bloggen inspererar mig dessutom att gå ut och fota oftare, vilket ju är posetivt!

För att göra en restart behövs kanske en lite snabb update om vad som hänt och vem tusan jag är :P Så ja ska knåpa ihop ett litet inlägg sen. Men tills dess får ni ha det gött! <3 Pöss
 


  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!