Vad man gör när det det regnar ute

2012-06-30 13:12:11 / 0 kommentarer ..


Okej, just nu kan jag knappt se 30 m ut, sen är det bara vitt. Detta betyder med andra ord att just idag är det okej att sitta inne. Och med sitta inne menar jag såklart att sitta nedgosad med filt och en kopp te framför the big bang theory. Thumbs up på den asså! Man måste bara älska Sheldon <3
 "Our whole universe was in a hot dense state, then nearly fourtheen billion years ago expansion started, wait.."
Haha e det lite fail att jag kan hela introlåten utantill? :P haha
 
För i övrigt är det idag min sista dag som sextonåring. Wow, exotic, right? haha, nämen imorgon fyller jag år. The big seventeen. Seriöst, ingenting händer när man fyller sjutton? Man blir liksom bara ett år äldre. Eller ah, snarare en dag äldre. But well well, I'm happy anyway ;D
 

Run Forest, ruun!

2012-06-29 17:45:46 / 0 kommentarer ..


 
Idag tycker jag att jag har varit duktig, jag begav mig nämligen ut och sprang. Något som händer VÄLDIGT sällan. Och ja, ni kanske redan har räknat ut att jag inte sprang så långt då heller..Lite mer än 2 kmblev det väl. Men, men jag ska stega upp det ska ni se ;)
 
Annars har jag väl bara chillat idag, legat och gassat i solen och lyssnat på skön musik. Inte hel fel det ;)

Mys med fina människor

2012-06-27 23:54:17 / 0 kommentarer ..


Igår åkte jag hem från landet och for vidare till huvudsta där det väntade en späckad och tokig kväll/natt med fina människor. Vi gick ned och satte oss vid vattnet med "lite" vin, skrattade, spontanbadade och såg solen gå ned. Supermysigt! Tog massor av bilder, men här är i alla fall några-->
 
   
 
 
 
 
 

Ride me off, into the sunset

2012-06-25 20:37:47 / 0 kommentarer ..


 
Nikon D60 + Kenko N-AF uniplus tube 25 + Nikkor 18-55mm f/5,6G

V for vlogging

2012-06-24 22:05:32 / 0 kommentarer ..


Ja, vädret har väl inte varit sådär jättekul idag heller så därför har jag spenderat en del tid på youtube och tittat på massa vloggar. Har hittat en hel del bra som jag följer men ni får gärna tipsa mig om någon/några. stor/liten Svensk/brittisk/..japansk? haha spelar ingen roll.
 
När jag sitter och tittar på ala dessa klipp får jag alltid för mig att jag också vill göra massa vloggar, men sen vet jag också hur uuurdåliga de skulle bli. Jag har liksom inget kul att komma med... Hmm.. men kanske någon dag ändå. Min kompis har ju exempelvis tillsammans med en kompisa startat en kanal, timelordvoldemort. Check it out here!
 
Youtubers jag följer:
AmazingPhil, Charlieissocoollike, Danisnotonfire, IsabelleSjalander,
ItsWayPastMyBedTime, Lillabloggen, Timelordvoldemort, Nerimon
 

Jag blir galen!!!

2012-06-23 23:55:13 / 0 kommentarer ..


Nu har jag suttit och knopat på en ny design ett antal timmar. Jag har kodat och det i min "testblogg", och där fungerar allt precis som det ska. Men så fort jag skulle föra in koderna till kodmallarna så fungerade det inte. Bloggen ser nu ut som ett helvete. Stilmallen fungerar bra, men kodmallarna fuckar ur. Jag blir galen!!

JAA Nu funkar det! :D
 
Så här ska bloggen egentligen se ut. Varför gör den inte det? :((((

Finns det något jag hatar mer än rubriker?

2012-06-23 18:54:51 / 0 kommentarer ..


Glömde ju säga det igår, men glad midsommar på er! Hoppas alla hade det bra och hade ett hyffsat väder i alla fall. Själv hade vi jättefint väder med klarblå himmel och sol. That´s great!
 
Idag har det därimot regat och varit trist hela dagen, så jag har inte gjort mycket alls. Faktum är att jag satt iklädd pyjmas alldeles för långt in på dagen. Men utan sol finns det inte mycket att göra här ute på landet och då fastnar man typ framför tv:n tittandes på top model maraton all day. Så kan det gå, när himmlen är grå. Haha fyndigt där ;)
 

Green is the color of luckiness

2012-06-23 12:03:00 / 0 kommentarer ..


Nikon D60 + Kenko N-AF uniplus tube 25 + Nikkor 18-55mm f/5,6G

Sommarfeelings!

2012-06-21 19:08:16 / 0 kommentarer ..


 
Nikon D60 + Kenko N-AF uniplus tube 25 + Nikkor 18-55mm f/5,6G
 
Åhh, nu är det sommar på riktigt! Jag är uppe på landet, jag har badat, hoppat studsmatta, sprungit runt i shorts och bikini och moppen är uppe! Nu blir det grillning och middag i kvällsolen. Aoouihii! Jag har dessutom fotat "massa" idag så nu har jag nya bilder på ingång. De ska bara redigeras lite. men här har ni ett smakprov :)
 
BTW, ÄLSKA NYA BLOGG.SE!! Fick den först idag och har sett att massa andra har skrivit om den och jag förstod nada av vad de snackade om. Men nu förstår jag och det är grymt! :D

Då kan man checka av det på inköpslistan!

2012-06-19 18:43:06 / 0 kommentarer ..


Och så var man lite mer pank då.. Osch, mina fötter värker. Kom precis hem från stan där jag har knatat runt i x antal timmar. Men nu kan jag i alla fall med gott samvete säga, gardacil - check, nya hela jeans - check, två par skor - check och nya underkläder - check! That's gött! Men herregud så trött man blir, skulle praktiskt taget kunna somna nu och då är jag ändå  den typen som har svårt att soma anywhere but in bed, anytime but during the night.
.
Ballerinaskor från dinsko för 249 kr, sandaler från skopunkten för 299, jeans från Bikbok för 249 kr
.
By the way, JAG DRAR TILL CALI OM 27 DAGAR!!! IHH :D

Dags att fixa ALLT inför sommaren!

2012-06-19 13:28:54 / 0 kommentarer ..


Okej, så idag är typ den enda dagen jag har på mig att shoppa saker inför sommaren nu. Så nu ska jag snart dra mig in mot city dels för att shoppa, men också för att vaccinera mig. Ska ta livmoderhalscancerspruta. Haa, långt ord det där ;)
.
Ikväll ska jag träffa finaste Mathilda som jag inte sätt på årtal.. Så vi ska hitta nått place inne i stan och "grabba lite food". Sedan blir det väl till att packa, packa. Drar ut till landet imorgon och har inte ens orkar tänka på vad jag vill ha med mig, men det blir väl en del.
.

När kommer sommaren?

2012-06-18 11:45:05 / 0 kommentarer ..


Nu har det ju gått och blivit sommarlov, men vart tusan har det varma sommarvädret tagit vägen? För några helger sedan var det ju hur varmt som helt och sen dess har det bara regnat och regnat, varit mulet och kallt. Inte undra på att man inte får någon sommarfeeling.
.
.
De här bilderna är tagna för precis ett år sedan. Vilken skillnad, jag menar, just look out the window..

En månad kvar!

2012-06-16 16:16:00 / 0 kommentarer ..


Nu är det bara en månad kvar tills jag och frida sätter och på ett flyg och drar iväg till kalifornien! Ska bli så nedrans kul. Tre veckor ska vi vara borta och vi kommer att bo hos en värdfamilj under tiden. Vi ska se walk of fame, hollywood, universal studios, disney land, shoppa, bada galet och för tusan bli grymma på engelska! Taggad till tusen!
.

Senaste

2012-06-16 13:23:40 / 0 kommentarer ..


Jag är dålig på att hålla igång här på bloggen med bilder och sådant. men därför tycker jag att ni istället, eller snarare också, borde följa mig instagram där min update kanske är liiite bättre. Jag heter i alla fall sofiatennander, so just make the blue button green people! ;)
Här är i alla fall några instagrambilder som från typ den senaste månaden ;)
.
.
Me andra ord, jag har spenderat mina sista dagar i ettan, fått cash flow på matten, kört en spontan trip på djurgårdsfärjan med Lisa, varit på grönan med mina brudar, firat sista lunchen med pannkakor och glass samt sett min kusin ta studenten (jag vill också!!).

Äntligen sommarlov!

2012-06-16 13:11:05 / 0 kommentarer ..


Nu är det äntligen sommarlov och nu har jag dryga två månader av frihet tills helvetet, a.k.a andra ring börjar. MEN, nu ska vi inte tänka på det!
.
I torsdags for vi efter en halvtimme i skolan ut till grisslinge havsbad med hela klassen där det blev bad, sol, frisbee b.l.a Efter några timmar drog vi tjejer iväg till Coop forum där det blev storshopping inför kvällen och natten spenderades på Felicias land. Det blev en awesome början på lovet med massa crazyness, grillning och bad.
.
Igårkväll kom sedan mina gamla fina enskede-tjejer över och vi drog ne till ip och köpte thaimat och satte oss på gräset i solen och hade det mys. Idag ska jag dock bara ta det lungt. Känner att jag håller på att bli sjuk efter allt badande nu. Men jag slänger in lite bilder från i torsdags
.

Countdown

2012-06-11 22:28:24 / 0 kommentarer ..


3 dagar till sommarlov
26 dagar till Kroatien
35 dagar till Språkresan till Kalifornien
-inte långt kvar nu! Den här sommaren kommer bli awesome!

Musig men onödig dag idag. Vi firade sista lunchen för denna termin med glass och pannkakor på Lejonet & Björnen. Gott gott. Sedan har dagen inte haft mycket mer att komma med. Sitter och halvglor på Sverige-Ukraina. Vi förlorar.

Imorgon blir det till att dra till eriksdalsbadet med Maja och Celina. Trevligt trevlig.Ledig från skolan <333


Nu är sommarlovet inte långt borta!

2012-06-10 16:06:50 / 0 kommentarer ..


Hola amigos! Det har blivit juni och jag har i princip fram tills nu, eller ah i torsdags haft fullt upp med plugg. Da blogg kommer i efterhand.. Men, sånt händer.
.
På torsdag slutar jag skolan vilket ska bli sjukt nice. Igår och idag har jag fixat skolavslutningsklänning och skor, så nu är jag redo. Har dessutom fått reda på i princip alla mina betyg (utom svenska och engelska) och jag är grymt nöjd. Ett A och resten B :D Slänger in två bilder som tillsammans bildar min skolavslutningsoutfit.
.
Över huvud taget så är denna veckan väldigt skön.
.
Måndag: Tre "lektioner" som man bara är där på för att vara där, haha om ni fattar.
Tisdag: LEDIG! Drar in till stan en sväng eller träffar några söta vänner.
Onsdag: En lektion...onödig så in i bomben
Torsdag: SKOLAVSLUTNING. Sen drar vi iväg med klassen till grisslinge och sedan drar vi tjejer vidare till Felicias land där vi tältar/eller nånting haha. Mys i alla fall
Fredag: Firar sommarlovet med mina tjejer på flaten. Hoppas vattnet är okej varmt :S
Lördag: Drar till landet?
Söndag: Who cares, det är sommarlov :P

  
Hej, jag heter sofia och är en tjej på sjutton år. Jag älskar att fotografera vilket syns en del i bloggen. När jag inte fotar umgås jag med vänner, läser andra året på NV-programmet, dansar, kör lite gympa och har kul!